El nostre equip

Equip Salus

Més enllà dels magnífics resultats dels nostres tractaments, el nostre autèntic valor distintiu és la nostra passió cap a la professió. Un equip de terapeutes coordinant i mirant de trobar el tractament que millor s'adaptarà a cada persona; sense oblidar, en cap moment el tracte personal i la calidesa humana.

biòloga assessora de bellesa
Montse Ullés
biòloga | Màster en naturopatia | assessora de bellesa

Vinculada des de fa més de 25 anys al món de la bellesa i el benestar és una apassionada per la natura, pel que l'ha portat a especialitzar-se en teràpies naturals, ja que creu que la bellesa no és més que una expressió del benestar interior.

acupuntura mestre Qigong
Marc Verge
acupuntor i mestre de Qi Gong

"Tenim la capacitat de trobar l'equilibri i viure saludablement, però sovint necessitem l'ajuda externa". Una vida entre orient i occident aprenent i profunditzant en la medicina oriental, li han donat les eines d'expressar la seva vocació d'ajudar als altres.

fisioterapeuta osteopata
Laia Ricart
fisioterapeuta | doctorada en osteopatia

Fisioterapeuta i osteòpata vinculada al món de la salut i l'esport fa 15 anys. Creu que el moviment és el que dóna el benestar i aquesta és la seva funció, donar llibertat de moviment.

naturòpata
Mercè Masachs
naturòpata

Es considera terapeuta del benestar de les emocions i naturòpata de vocació. Les seves sessions personalitzades equilibren benestar i aporten salut.

mindfulness
Eva Mestres
instructora de mindfulness

Li apassiona acompanyar a les persones a descobrir-se, és en la pràctica del Mindfulness (atenció plena) que connectem amb allò que és essencial, gaudint d'una millora de l'estat fisic, mental, emocional, interior, afavorint el nostre benestar.

quiropraxia osteopatia nutricionista
Rafael Torner
Quiromassatge | Osteopatia | Nutrició

Enfocat al tractament del dolor, recuperació funcional post quirúrgica i preparació física pre i post competició.
El meu objectiu és l'alliberament de les restriccions de mobilitat del cos. Diagnosticar amb les mans els desequilibris dels diferents estrats de l'organisme: emocional, sistema nerviós vegetatiu, vascular, estructural i visceral.

osteopatia terapia pediatrica
Jose Manuel Gutiérrez
Osteopatía, Teràpia Cráneo-Sacral, pediàtrica i somato-emocional

El meu objectiu és escoltar el cos, el que els teixits necessiten, d'una manera suau i sensible facilitar la recuperació i l'alleujament del dolor. Treballant a diferents nivells: estructural, visceral, crani-sacral, així com també ajudar a l'alliberament d'emocions retingudes en el nostre cos.

kinesiologia emocional
Rosa López
Kinesiòloga emocional | Terapeuta corporal

El 2007 vaig començar la meva formació com a terapeuta de Shiatsu, vaig continuar amb les flors de Bach i el Reiki.
Més tard en 2012 vaig continuar amb la kinesiologia emocional que em va obrir a una major comprensió i a noves formes d'abordar les sessions terapèutiques.
Des de llavors he participat en nombrosos cursos i activitats relacionades amb la transformació interior.

depilació laser
Isabel Martínez Azor
Llicenciada en Medicina i Cirurgia | Màster Universitari en Làser Medicoquirúrgic

Doctora amb més de 20 anys d'experiència en tractaments de dietoteràpia per reduir el pes, dietes equilibrades i personalitzades.
Depilació amb làser mèdic de díode mitjançant la tècnica SHR, més segura i menys dolorosa.

psicologia
Leszia Trenard
Llic. en psicologia clínica dinàmica | Psicòloga general sanitària | Màster en clínica Infantojuvenil | Psicopatologia infantil i TEA

Més de 10 anys d'experiència en atenció clínica a totes les edats. Adapta moltes eines i enfocaments teòrics a les necessitats individuals. Millora de la qualitat de vida, de l'equilibri emocional i de la potenciació de les habilitats personals.
Tractament de trastorns clínics, diagnòstic, avaluació i disseny de pla de tractament. Conflictes personals, vinculars, psicosomàtics, maneig de l'estrès o de l'estat d'ànim.